NyhederI år holder MT ferielukket i ugerne 29, 30 og 31.

Du er velkommen til at sende os en mail på majbrit@mt-mt.dk, så vil vi kontakte dig, så snart vi er tilbage. Du kan se resten af vores kontaktoplysninger her.

God sommer!


Mød os på Rørcenterdagene i Tåstrup 8. og 9. september 2021. Vi medbringer både alu- og ståldæksler. Anders og Majbrit er klar til at svare på alle dine spørgsmål.


I dag og i morgen kan du møde MT på Rørcenterdagene i Tåstrup. Vi har medbragt både alu- og ståldæksler. Anders og Majbrit er klar til at svare på alle dine spørgmål.


Hvis du ikke nåede det i går, kan du stadig nå at kigge forbi vores stand på STF messen i Billund i dag, d. 9. juni. Vi har bl.a. medbragt et udvalg af filterløsninger.


Vi står klar til at tage imod de mange gæster, som deltager på årets FVD messe i Aars i dag, d. 24. marts 2017. Kom og få en forfriskning og en snak med Majbrit eller Anders om, hvad der er den rigtige løsning for jer, når det kommer til dæksler og råvandsstationer. 


Vi deltog på årets første FVD messe i dag, d. 27. januar 2017, i Roskilde. Tak til alle dem, som kiggede forbi til en snak om vores produkter.